Οι εξελίξεις στο μεταγραφικό «μέτωπο» προμηνύονται καταιγιστικές για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει ρίξει το βάρος στην ενίσχυση του ρόστερ του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν εξετάζουν και τα της διατήρησης του υπάρχοντος κορμού.

Το «τριφύλλι» έχει καταστήσει σαφές πως επιθυμεί την περαιτέρω παραμονή του Ρόμπιν Λουντ στις τάξεις του και τα τελευταία εικοσιτετράωρα κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, έχοντας πραγματοποιήσει μία πρώτη επαφή με τον ατζέντη του Φινλανδού ποδοσφαιριστή.

Στην πρώτη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τις προθέσεις του για επέκταση του συμβολαίου του Λουντ (εκπνέει το 2018), ανεβάζοντας τις αποδοχές του 24χρονου μέσου.

Από την άλλη μεριά, η πλευρά του Φινλανδού ανέφερε στους «πράσινους» ότι θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσουν οι όποιες συζητήσεις μετά το πέρας της θερινής μεταγραφικής περιόδου και, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο, εκ του σύνεγγυς τετ-α-τετ του εκπροσώπου του Λουντ με την πλευρά των «πρασίνων» θα πραγματοποιηθεί από Σεπτέμβρη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου