ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώην «πράσινος» παίκτης αναρωτήθηκε… on-air για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Αίσθηση προκάλεσε η δημόσια παραδοχή του, 15 χρόνια μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα.

Πρώην «πράσινος» παίκτης αναρωτήθηκε... on-air για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Θυμάστε τον Έρικ Λίνκαρ; Εάν είστε σε ηλικία μικρότερη των 25 ετών ή δεν τα πάτε και τόσο καλά με το παρελθόν, τότε οφείλουμε να σας τον συστήσουμε.

Πρόκειται για τον Ρουμάνο, πρώην πλέον, ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε για μία σεζόν την πράσινη φανέλα (2002-3), προερχόμενος από εξαιρετικές σεζόν με τη Στεάουα, όμως δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο 38χρονος πλέον, Λίνκαρ, ο οποίος δοκιμάζει την τύχη του ως προπονητής στη Ρουμανία (Ακαντέμια Κλιντσένι), φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του και προέβη σε μία παραδοχή που προκάλεσε αίσθηση, καθώς αναρωτήθηκε… on-air για ποιο λόγο αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα το 2002!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν ξέρω αν η μεταγραφή μου έγινε επειδή όντως ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν έναν παίκτη σε εκείνη τη θέση. Δυο ή τρεις παίκτες εκείνο το καλοκαίρι είχαν φύγει», ανέφερε αρχικά ο Λίνκαρ, συμπληρώνοντας το εξής:

«Μπήκα όμως σε μία ομάδα η οποία είχε ένα γκρουπ παικτών που μετά από δυο χρόνια κατάφεραν να γίνουν νούμερο 1 στην Ευρώπη (σ.σ εννοεί το Εuro του 2004».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.