ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Και τώρα… Πούκι!

Το «τριφύλλι» θα εντείνει από σήμερα τις προσπάθειές του για αίσιο φινάλε στην υπόθεση του Τέεμου Πούκι. Ποια τα δεδομένα.

Και τώρα... Πούκι!

Η αρχή της νέας εβδομάδας θα συμπέσει με τις οριστικές εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του Τέεμου Πούκι, του 27χρονου Φινλανδού επιθετικού της Μπρόντμπι που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Έπειτα από ένα διάστημα αμοιβαίου… παγώματος, όσον αφορά τις συζητήσεις μεταξύ των «πρασίνων» και των Δανών, λόγω των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μπρόντμπι, η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο και τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται καθοριστικά για το ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1.5 εκατ. ευρώ στον σύλλογο από τη Δανία για τον Πούκι, ένα ποσό το οποίο δεν κάλυπτε αρχικά τη Μπρόντμπι, αλλά με τον καιρό οι απαιτήσεις των Δανών έφταναν ολοένα και πιο κοντά στα στάνταρ του «τριφυλλιού», λόγω πίεσης χρόνου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν τοις άλλοις, ο 27χρονος φορ έπαιξε το απόγευμα της Κυριακής το τελευταίο, όπως όλα δείχνουν, ματς με τα χρώματα της δανέζικης ομάδας, κόντρα στην Κοπεγχάγη, αγωνιζόμενος για 74 λεπτά προτού τον αντικαταστήσει ο Μενσά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.