ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το «πράσινο» τμήμα Futsal

Τι αναφέρει ο Ερασιτέχνης σχετικά με την ίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας.

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το «πράσινο» τμήμα Futsal

Η διοίκηση της «μάνας του Λόχου» θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την ίδρυση του νέου «πράσινου» τμήματος (ποδόσφαιρο σάλας).

Μέσω ανακοίνωσης, η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι το νέο τμήμα δεν πρόκειται να επιβαρύνει οικονομικά τα ταμεία του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας ότι τα έξοδα θα καλύπτονται από τον Αθήνα 90

Αναλυτικά:

«Η παρούσα Διοίκηση του Συλλόγου, έχοντας διοριστεί από το Πρωτοδικείο και έχοντας ΠΛΗΡΗ επίγνωση της οικονομικής κατάστασης που παρέλαβε, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να συμβάλλει στην αύξηση του χρέους του Π.Α.Ο. ΟΥΤΕ κατά 1 ευρώ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως εκ τούτου η συμφωνία και η ίδρυση του τμήματος FUTSAL θα έχει πάγια οικονομικά οφέλη για τον Σύλλογο, μιας και τα αγωνιστικά έξοδα θα καλύπτονται από τον ΑΘΗΝΑ 90, σύλλογος με τον οποίον ο ΠΑΟ υπέγραψε σύμβαση. Βάσει της σύμβασης αυτής ο Σύλλογος μας ΜΟΝΟ θα εισπράττει επί των εσόδων του τμήματος από εγγραφές ακαδημιών, χορηγιών, κλπ, χωρίς να εκταμιεύει το παραμικρό ποσό. Με την πάροδο δε του χρόνου, και με την γιγάντωση του συγκεκριμένου τμήματος τα οφέλη αυτά θα βοηθήσουν άμεσα στην εξυπηρέτηση ρυθμίσεων και χρεών που βαρύνουν τον Π.Α.Ο..

Οι γνώστες δε του χώρου γνωρίζουν ότι αρκετές ομάδες της Super League έχουν ήδη ιδρύσει, ή σκοπεύουν να ιδρύσουν τμήμα ποδοσφαίρου σάλας. Ο Παναθηναϊκός το έκανε ΚΑΙ με κέρδος για τον Σύλλογο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.