ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το «πράσινο» τμήμα Futsal

Τι αναφέρει ο Ερασιτέχνης σχετικά με την ίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας.

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το «πράσινο» τμήμα Futsal | panathinaikos24.gr

Η διοίκηση της «μάνας του Λόχου» θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την ίδρυση του νέου «πράσινου» τμήματος (ποδόσφαιρο σάλας).

«Καθάρισε» τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός
«Καθάρισε» τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός 749 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσω ανακοίνωσης, η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι το νέο τμήμα δεν πρόκειται να επιβαρύνει οικονομικά τα ταμεία του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας ότι τα έξοδα θα καλύπτονται από τον Αθήνα 90

Αναλυτικά:

«Η παρούσα Διοίκηση του Συλλόγου, έχοντας διοριστεί από το Πρωτοδικείο και έχοντας ΠΛΗΡΗ επίγνωση της οικονομικής κατάστασης που παρέλαβε, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να συμβάλλει στην αύξηση του χρέους του Π.Α.Ο. ΟΥΤΕ κατά 1 ευρώ.

Ως εκ τούτου η συμφωνία και η ίδρυση του τμήματος FUTSAL θα έχει πάγια οικονομικά οφέλη για τον Σύλλογο, μιας και τα αγωνιστικά έξοδα θα καλύπτονται από τον ΑΘΗΝΑ 90, σύλλογος με τον οποίον ο ΠΑΟ υπέγραψε σύμβαση. Βάσει της σύμβασης αυτής ο Σύλλογος μας ΜΟΝΟ θα εισπράττει επί των εσόδων του τμήματος από εγγραφές ακαδημιών, χορηγιών, κλπ, χωρίς να εκταμιεύει το παραμικρό ποσό. Με την πάροδο δε του χρόνου, και με την γιγάντωση του συγκεκριμένου τμήματος τα οφέλη αυτά θα βοηθήσουν άμεσα στην εξυπηρέτηση ρυθμίσεων και χρεών που βαρύνουν τον Π.Α.Ο..

Οι γνώστες δε του χώρου γνωρίζουν ότι αρκετές ομάδες της Super League έχουν ήδη ιδρύσει, ή σκοπεύουν να ιδρύσουν τμήμα ποδοσφαίρου σάλας. Ο Παναθηναϊκός το έκανε ΚΑΙ με κέρδος για τον Σύλλογο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close