ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Είμαι εκεί που θέλω και το απολαμβάνω»

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Παππάς: «Είμαι εκεί που θέλω και το απολαμβάνω»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη φετινή παρουσία του στην Εθνική ομάδα είναι ο Νίκος Παππάς, γεγονός το οποίο τόνισε μέσω των δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, μετά το πρώτο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κόντρα στη Ρουμανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά:

Για την επανεμφάνισή του στην Εθνική: «Κάποιοι μπορεί να νομίζουν πως έπαιξα για πρώτη φορά, αλλά είχα αγωνιστεί το 2010 σε ένα τουρνουά στην Κύπρο. Ωραία είναι… Μπάσκετ είναι έτσι κι αλλιώς. Ένα ακόμη παιχνίδι σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.»

Για το εάν βρίσκεται στον σωστό δρόμο: «Τον σωστό δρόμο τον κρίνω εγώ. Το σίγουρο είναι πως βρίσκομαι εκεί που θέλω. Φυσικά και ήθελα να βρίσκομαι εδώ! Πολλά πράγματα έπαιξαν το ρόλο τους. Ένας τραυματισμός, το ότι δεν ήμουν στα πλάνα κάποιων προπονητών. Αλλά ξέρεις κάτι; Για μένα έχει σημασία πως είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει, ξέρω τα παιδιά, το απολαμβάνω.»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το φιλικό με τη Ρουμανία: «Εντάξει.. Ουσιαστικά ήταν ένα ξεμούδιασμα από τις προπονήσεις δέκα ημερών. Κακά τα ψέματα για τον παίκτη η πεμπτουσία αυτού που κάνουμε είναι οι αγώνες. Αυτά ήταν τα κίνητρά μας. Ο αντίπαλος σίγουρα δεν ήταν ο πιο δυνατός, αλλά έχουμε δύσκολα φιλικά μπροστά μας».

Για την ατμόσφαιρα στην Πάτρα: «Ήταν μια πραγματικά ωραία ατμόσφαιρα. Δεν έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε με τέτοιο κόσμο, στο 100%, συχνά. Υπήρχαν πολλά παιδιά και πάρα πολλές οικογένειες, κάτι που ήταν διαφορετικό και σίγουρα το απολαύσαμε όλοι μας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...