ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

Έκλεισε Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Φάνης Τζανδάρης, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, με τον 24χρονο μέσο να υπογράφει για τρία χρόνια.

Έκλεισε Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός

Όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπος, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την 6η μεταγραφή του, μετά τους Κολοβέτσιο, Άλτμαν, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Γιόχανσον, με τον πρώην παίκτη των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, να ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα.

Ο Τζανδάρης ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-2015, με 29 συμμετοχές. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο και την επόμενη χρονιά, πήγε στον Ολυμπιακό, απ’ τον οποίο δόθηκε δανεικός πολύ σύντομα (μόλις μία συμμετοχή) στον Πανιώνιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, μέχρι να τον χτυπήσει η ατυχία, με τραυματισμό στους χιαστούς τον Μάρτιο του ’16.

Την περσινή σεζόν, δεν πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό και πάλι, δόθηκε δανεικός στην Κοπέρ στη Σλοβενία, επέστρεψε στην Ελλάδα, έμεινε ελεύθερος και με προτροπή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την περίπτωσή του, με τον Εβρίτη τεχνικό να πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.