ΚΛΕΙΣΙΜΟ
H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Επίσημο: Διούδης ο…. έκτος! (pic)

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο 24χρονος τερματοφύλακας, Σωκράτης Διούδης. Δείτε την ανάρτηση και την ανακοίνωση των «πρασίνων»

Επίσημο: Διούδης ο.... έκτος! (pic)

Ο Σωκράτης Διούδης είναι από σήμερα μέλος της «πράσινης» οικογένειας!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου πορτιέρο, μέσω ανάρτησης στο Twitter, η οποία ανέφερε το εξής: «Διούδης, η έκτη φετινή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό».

Η ανακοίνωση της μεταγραφής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Διούδης γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Αρη το 2011 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. «Εγραψε» 44 συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι τον Ιούλιο του 2014 όταν και τον απέκτησε η Μπριζ. Από την ομάδα του Βελγίου δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο έναν χρόνο αργότερα και υπερασπίστηκε 21 φορές την εστία της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον Αρη. Συνολικά, σε Super League, Football League και Κύπελλο Ελλάδας έχει καταγράψει 104 συμμετοχές.  Από το 2009 μέχρι το 2014 πέρασε από όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες σημειώνοντας συνολικά 28 συμμετοχές. Τον καλωσορίζουμε στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.