Γι’ αυτό έγινε η προσθήκη Τζανδάρη

Panathinaikos24 Team
08.08.2017 | 11:00
Γι’ αυτό έγινε η προσθήκη Τζανδάρη | Panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε μια μεταγραφή η οποία μπορεί να φαίνεται… εκτός πλάνων, ωστόσο έχει το λόγο του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι «πράσινοι» μπορεί να τα έχουν δώσει όλα προκειμένου σύντομα να έχουν αποκτήσει σέντερ φορ, ακραίο και αριστερό μπακ, ωστόσο άλλη μεταγραφή… φαίνεται να γίνεται, αφού όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Φάνη Τζανδάρη, έναν παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», η απόφαση για απόκτηση του Τζανδάρη, έχει να κάνει με το γεγονός πως τον πιστεύει πολύ ο Ουζουνίδης (τον είχε στον Πανιώνιο) και για το γεγονός πως ο Έλληνας τεχνικός θέλει να γεμίσει το ρόστερ του με έξτρα λύσεις στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Τζανδάρης θα παίζει είτε σαν εναλλακτική επιλογή των Ζέκα-Κουρμπέλη, είτε σαν «οκτάρι».

Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να «αδειάσουν» μια θέση στο ρόστερ, με τον Ουζουνίδη να σκέφτεται να δώσει δανεικό τον νεαρό Πασχάλη Στάϊκο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και στη συνέχεια να αξιολογηθεί.

Ενότητες