ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Θα επιστρέψουμε στην Α1 με παιδιά από τις ακαδημίες»

Τους λόγους για τους οποίους η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του έκανε γνωστούς ο ερασιτέχνης.

Παναθηναϊκός: «Θα επιστρέψουμε στην Α1 με παιδιά από τις ακαδημίες»

Η ανακοίνωση:

Η περσινή σεζόν κύλησε δύσκολα και βασανιστικά για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού. Παίκτες και προπονητές υπερέβαλαν εαυτούς για να διαφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους και να τιμήσουν με το παραπάνω το σύλλογό μας.

Δυστυχώς, η άσχημη οικονομική κατάσταση επηρέασε αναπόφευκτα την ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που πάλεψαν ως το τέλος, εντός και εκτός νερού. Τα οικονομικά δεδομένα μας επιβάλλουν να λάβουμε σκληρές αποφάσεις, με γνώμονα το καλό του τμήματος και τον σεβασμό προς τους αθλητές.

Κρίνουμε ότι η συμμετοχή στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα προσφέρει χρόνο για να επουλωθούν οι “πληγές” μας και παράλληλα θα αποτελέσει μια ευκαιρία για να πορευτούμε με αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες μας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή πρέπει να είναι και η μακροπρόθεσμα στρατηγική μας, ειδικά τώρα που τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς στις μικρότερες ηλικίες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Μίνι-Παίδων (ο πρώτος τίτλος μετά από 30 χρόνια) και η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Παίδων μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην Α1, γιατί εκεί είναι η θέση του. Όταν όμως αυτό θα συμβεί, η σύνθεση της ομάδας θα αποτελείται κυρίως από παιδιά που ανδρώθηκαν στις ακαδημίες του και έχουν ήδη πανηγυρίσει τίτλους στα ηλικιακά πρωταθλήματα με το “τριφύλλι”. Δεν είναι ο πιο σύντομος, αλλά είναι ο σωστότερος δρόμος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.