ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τα ματς της χρονιάς με Παναθηναϊκό»

Ο αμυντικός μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, μίλησε στην «El Mundo Deportivo» για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας τις, ως ματς της χρονιάς.

«Τα ματς της χρονιάς με Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά:

«Είναι ένας σκληρός αντίπαλος, όλοι ήταν δύσκολοι σε αυτή τη φάση νομίζω. Αλλά πρόκειται για την ομάδα με το μεγαλύτερο όνομα από αυτές που είχαμε να κληρωθούμε. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά όσο παλιότερα στο Πρωτάθλημά τους, αλλά είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα και δεν θα είναι εύκολο. Ή θα τα δώσουμε όλα και θα περάσουμε ή θα χάσουμε τους ομίλους».

Για το γεγονός πως η ρεβάνς είναι στο «Σαν Μαμές»:

«Με τον χρόνο καταλαβαίνεις πως ίσως και να μην είναι τόσο σημαντικό. Η αλήθεια είναι πως πάντα θες λίγο περισσότερο να παίζεις την πρόκριση στην έδρα σου αν τίποτα δεν έχει κριθεί. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας μάς σπρώχνουν λίγο παραπάνω. Αλλά πλέον έχουμε παίξει αρκετούς προκριματικούς αγώνες και το ζητούμενο είναι το ίδιο είτε παίζεις εντός είτε εκτός έδρας… Να κερδίζεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.