ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Η στάση της Μπρόντμπι για Πούκι και το «plan b» του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τα νέα δεδομένα για την περίπτωση του Φινλανδού. Που «κολλάει» η υπόθεση της μεταγραφής, ποιο είναι το εναλλακτικό πλάνο των «πρασίνων».

Η στάση της Μπρόντμπι για Πούκι και το «plan b» του Παναθηναϊκού | panathinaikos24.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπρόντμπι για την εύρεση «χρυσής τομής», προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα ο 27χρονος Φινλανδός επιθετικός, Τέεμου Πούκι.

Έτσι φτάσαμε στην τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
Έτσι φτάσαμε στην τιμωρία για τον Παναθηναϊκό 2.551 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το «τριφύλλι» έχει ένα ισχυρό… διαπραγματευτικό χαρτί στα «χέρια» του, το οποίο αφορά την προφορική συμφωνία του με τον Πούκι, ωστόσο η στάση της Μπρόντμπι, όσον αφορά το οικονομικό, παραμένει αμετακίνητη.

Οι Δανοί ζητούν ένα ποσό μεγαλύτερο της κατατεθειμένης από τον Παναθηναϊκό προσφοράς (1.5 εκατ. ευρώ) ούτως ώστε να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του ποσοστού μεταπώλησης που διατηρεί για τον διεθνή ποδοσφαιριστή η Σέλτικ (το 35% των δικαιωμάτων του παίκτη).

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός τηρεί στάση… αναμονής και υπομονής, καθώς ο Πούκι είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ουζουνίδη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» έχουν ρίξει αποκλειστικά το «βάρος» στην υπόθεση του Φινλανδού.

Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, το «τριφύλλι» εξετάζει άλλες δύο περιπτώσεις παικτών για τη θέση του σέντερ φορ, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει διερευνητικές επαφές, έτσι ώστε να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, σε περίπτωση που το ζήτημα Πούκι «ναυαγήσει».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close