ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τρόελς Μπεχ

“Να κλείσουν το ίντερνετ για καμιά εβδομάδα οι Έλληνες…”

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ, μίλησε σε μέσο της Δανίας, εκφράζοντας τη δυσφορία του για τα όσα έχουν γραφτεί κυρίως από ελληνικά ΜΜΕ, για την υπόθεση του Τέεμεν Πούκι.

Ο αθλητικός διευθυντής των Δανών, μίλησε στην ιστοσελίδα «tipsbladet.dk» για την υπόθεση του Τέεμεν Πούκι, ξεκαθαρίζοντας πως είναι παίκτης της Μπρόντμπι και προτείνοντας στους Έλληνες να κλείσουν το ίντερνετ για καμιά εβδομάδα, προκειμένου να αποφύγουν να ακούν όσες ανακρίβειες έχουν γραφτεί και ακουστεί, αναφορικά με το όλο ζήτημα.

Ο Μπεχ, χαρακτήρισε τα όσα γράφονται ενοχλητικά και πως κάνουν ζημιά στην Μπρόντμπι, προφανώς επειδή θεωρεί πως απέχουν από την αλήθεια. «Πολύ κουβέντα για το τίποτα», η χαρακτηριστική ατάκα του.

Για τον Πούκι, ο Μπεχ τόνισε πως έχει συμβόλαιο με την Μπρόντμπι και πως ο ίδιος έχει μείνει με το στόμα ανοικτό, για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν οι Έλληνες την υπόθεση.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Πούκι ανήκει στην ομάδα μας και όσο δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ή συγκεκριμένο δεν υπάρχει τίποτα να πούμε και αν υπάρξει θα το κρατήσουμε για μας. Δεν ξέρω αν στον Παναθηναϊκό διαρρέουν τις πληροφορίες τους στον Τύπο.

Πρέπει να είμαστε περισσότερο διακριτικοί σε αυτό. Ο Πούκι και η ομάδα μπορεί να επηρεαστούν από όλο αυτό. Ακόμα και τον ίδιο τον παίκτη ενόχλησε όλο αυτό. Επηρεάστηκε και φάνηκε αυτό στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη, ενώ το ίδιο συνέβη και στο ματς με την Λίνγκμπι. Σε αυτό το ματς, είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι και δεν τόλμησε να το εκτελέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...