ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Με 220χλμ./ώρα έτρεχε ο Μπαλοτέλι!

Championnat & Nice - Μπορεί εκείνος να έκανε λόγο για ανθρώπους που ζηλεύουν και... θέλουν το κακό του με ψευδείς καταγγελίες, όμως, η Αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι έτρεχε πολύ.

Με 220χλμ./ώρα έτρεχε ο Μπαλοτέλι!
Championnat & Nice – Μπορεί εκείνος να έκανε λόγο για ανθρώπους που ζηλεύουν και… θέλουν το κακό του με ψευδείς καταγγελίες, όμως, η Αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι έτρεχε πολύ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ