ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θέλει να μείνει ο Μολέδο – Τι ισχύει με την ανανέωση – Τρεις προτάσεις στην ΠΑΕ

Ο Ροντρίγκο Μολέδο θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και έχει εκφράσει την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Θέλει να μείνει ο Μολέδο - Τι ισχύει με την ανανέωση - Τρεις προτάσεις στην ΠΑΕ

Οι “πράσινοι” είναι σε επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη, Ζιλμάρ Βελόζ, για επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020. Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2018 και οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία κουβέντα μεταξύ των δυο πλευρών έγινε στις 27 Ιουλίου.

Τότε ο ατζέντης του έμπειρου στόπερ μετέφερε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για ανανέωση και παραμονή στην ομάδα, αλλά ζήτησε να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες, αλλά και μια “εγγύηση” για επιστροφή στην κανονικότητα, σε ό, τι έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις. Ο Μολέδο δεν έχει σκοπό να πιέσει σε τίποτα, αλλά εκφράζει συνεχώς την επιθυμία του να παραμείνει.  Αυτό που ζητάει, μέσω του μάνατζέρ του, είναι να μην υπάρχουν τα φαινόμενα καθυστέρησης στα οικονομικά και αν εγγυηθεί κάτι τέτοιο από την ΠΑΕ θα υπογράψει αμέσως.

Παράλληλα, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΠΑΕ έχουν φτάσει δυο προτάσεις για τον παίκτη από την Τουρκία (η μια είναι της Αντάλιασπορ) και μια από τη Γαλλία. Συγκεκριμένα, από τη Νις. Οπως γράψαμε και παραπάνω, ο Μολέδο θέλει να μείνει και το τονίζει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Γι αυτό, άλλωστε, και ήταν ένα… βήμα από το να αποκτήσει σπίτι στα νότια προάστια.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.423 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι. Ο Βραζιλιάνος θέλει να ανανεώσει, του αρέσει η ζωή στην Αθήνα, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα όσα σας αναφέραμε παραπάνω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.