ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Αργεντινή

“Έρχεται ο Τσάβες για τον Παναθηναϊκό!”

Τον επιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, Άντρε Τσάβες, στέλνουν οι Αργεντινοί στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Αργεντινή, ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Άντρε Τσάβες, έρχεται αύριο στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ φορ, με τον Τέεμεν Πούκι να αποτελεί τον πρώτο στόχο, ωστόσο οι απαιτήσεις της Μπρόντμπι που δεν πέφτουν και το γεγονός πως υπάρχει καθυστέρηση στην όλη υπόθεση, έχουν οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε άλλες περιπτώσεις.

Όπως προκύπτει από μέσα της Αργεντινής, ο Άντρε Τσάβες, αποτελεί στόχο των πράσινων και μάλιστα ο παίκτης αναμένεται αύριο στην Αθήνα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την είδηση αποκάλυψε ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Ραούλ Ριβέγιο, τονίζοντας πως η υπόθεση είναι προχωρημένη και ο παίκτης θεωρείται «κλεισμένος», κάτι που θα γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

O Tσάβες γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1991 (26 ετών), από το 2014 αγωνίζεται στην Μπόκα, ενώ τη σεζόν 2016-2017, έπαιξε ως δανεικός στη Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Με τη φανέλα της Μπόκα, σκόραρε 18 φορές σε 64 ματς, ενώ με αυτή της Σάο Πάολο, 9 σε 30 παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.