ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Κουίζ: Ξέρεις σε ποιον απ’ τους 4 Νομούς της Κρήτης βρίσκονται 10 πασίγνωστα μέρη;

Τι πουλιά πιάνεις;

Κουίζ: Ξέρεις σε ποιον απ’ τους 4 Νομούς της Κρήτης βρίσκονται 10 πασίγνωστα μέρη;

Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης ή Χανίων; Σε ποιο Νομό ανήκουν τα δημοφιλή αυτά μέρη της Κρήτης που σπεύδουν να επισκεφτούν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες;

Τα ακούμε, τα έχουμε δει να γίνονται θέμα στις πιο γνωστές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες παγκοσμίου φήμης, τα έχουμε επισκεφτεί.

Τα μέρη αυτά της Κρήτης είναι ιδιαιτέρως γνωστά στο εξωτερικό, καθώς αποτελούν πόλο έλξης για τους ταξιδιώτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Γνωρίζουμε όμως πού ακριβώς βρίσκονται;

10 πανέμορφα σημεία της Κρήτης, 4 Νομοί. Θα καταφέρεις να αντιστοιχήσεις την πόλη, το χωριό ή την παραλία που θα σου ζητηθεί με τον Νομό στον οποίο αυτά ανήκουν;

Για να δούμε. Πόσο φαν της Κρήτης είσαι;

Παίξτε το κουίζ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE