ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Σφήνα” της Ρεάλ στη Φενέρ για τον αντί-Γιουλ!

Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Φενέρ και Ρεάλ για τον παικταρά!

Η Φενέρ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει τον Μπραντ Ουοναμέικερ, ωστόσο σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι Μαριλένοι μπαίνουν σφήνα… στην Φενέρ, προσπαθώντας να κάνουν δικό τους τον Αμερικανό γκαρντ, στη θέση του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος θα χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη.

Πέραν του πρώην άσου της Νταρουσάφακα, ο οποίος έχει το ΝΒΑ ως πρώτη επιλογή και εφόσον δε βρει το συμβόλαιο που θέλει εκεί θα προτιμήσει την Ευρώπη, η Ρεάλ κοιτά και τον Γκρέιντζερ, με τον πρώην άσο της Εφές να βρίσκεται κοντά στην Μπασκόνια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, “στρώνεται” ένα σκληρό παιχνίδι πόκερ… με τη Βασίλισσα να μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και με αρκετά χρήματα, προκειμένου να βρει έναν ισάξιο αντικαταστάτη του Γιουλ, αν αυτό είναι εφικτό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.