ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ

Από σήμερα τα εισιτήρια με Μπιλμπάο: Οι τιμές και οι τρόποι διάθεσής τους

Δείτε αναλυτικά τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Μπιλμπάο στη Λεωφόρο (17/8).

Από σήμερα τα εισιτήρια με Μπιλμπάο: Οι τιμές και οι τρόποι διάθεσής τους

Αναλυτικά:

Αρχίζει σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα με τους Βάσκους στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Πέμπτη 17 Αυγούστου (21:30) την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον πρώτο αγώνα της φάσης των play-offs του Europa League.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, στις 11:00 μόνο ηλεκτρονικά μέσω viva και μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου θα αφορά αποκλειστικά τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, η διάθεση θα είναι «ανοιχτή» προς όλους τους φιλάθλους και θα συνεχίσει να πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 16 Αυγούστου (9:30 έως 17:30) και την ημέρα του αγώνα από 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣΤιμή Εισιτηρίου
7,13,1415 Ευρώ
1, 5Β & 5Γ, 8, 12,20 Ευρώ
2, 5Α, 9, 1130 Ευρώ
1040 Ευρώ
360 Ευρώ
 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια*, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

*Ο κωδικός προνομίου των Συμμάχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και για αγορά μέχρι τεσσάρων εισιτηρίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...