ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

O Ντομινίκ και οι… γυναίκες της ζωής του! (pic)

Δείτε τη νέα ανάρτηση του τεράστιου Ντομινίκ Ουίλκινς.

O Ντομινίκ και οι... γυναίκες της ζωής του! (pic)

Εκτός από (πρώην) μπασκετμπολίστας παγκόσμιου βεληνεκούς, ο Ντομινίκ Ουίλκινς φέρει ακόμη έναν τίτλο, έστω και εξωγηπεδικό, αυτόν του περήφανου πατέρα.

Ο πρώην σταρ του Παναθηναϊκού ανέβασε στο instagram φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να ποζάρει με τρεις από τις πέντε (!) κόρες του, σχολιάζοντας το εξής:«Μια περήφανη πατρική στιγμή. Την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκα με τις τρεις από τις πέντε κόρες μου».

#TBT Proud father moment, last weekend hanging out with 3 of my 5 daughter's. (Ohhh yeah, I have plenty of shotguns 😂)

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominique Hawks (@dominiquewilkins21) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.