ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Οι υποψήφιοι…. αντί-Κουλιμπαλί για τα ματς με τη Μπιλμπάο

Ο τραυματισμός του Ουσμάν Κουλιμπαλί αναγκάζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να θέσει σε... εφαρμογή το «plan b». Ποιοι παίκτες «παίζουν» για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι υποψήφιοι.... αντί-Κουλιμπαλί για τα ματς με τη Μπιλμπάο

Η «πρόβα τζενεράλε» του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, καθώς εκτός από την ήττα (2-0) και κυρίως την εικόνα που έδειξαν στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του, ο Εβρίτης τεχνικός καλείται να διαχειριστεί και μια σημαντική απώλεια.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί υπέστη θλάση στο χθεσινό φιλικό και θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, πράγμα που σημαίνει πως χάνει τα δύο κρίσιμα ματς με τη Μπιλμπάο αλλά και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί ιδιαίτερο πρόβλημα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα πρέπει να σκεφτεί την καλύτερη δυνατή λύση για την αντικατάσταση του 27χρονου ποδοσφαιριστή από το Μάλι στα επερχόμενα παιχνίδια, γεγονός που ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων είναι αυτό του Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός αποκτήθηκε μεν για να δώσει βάθος στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ωστόσο ο ίδιος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ώστε να φτάσει τους συμπαίκτες του, όσον αφορά τον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Η ανετοιμότητα του Γιόχανσον αναγκάζει τον Έλληνα τεχνικό στην προετοιμασία διαφόρων «τρικ», προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στα ματς με τους Βάσκους και δη στη θέση του δεξιού μπακ.

Πέραν του Γιόχανσον, υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που, έστω και κατά συνθήκη, μπορούν να αγωνιστούν προσωρινά στην εν λόγω θέση. Ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο 26χρονος αμυντικός έχει γράψει κάποια «χιλιόμετρα» στα δεξιά της άμυνας, στο διάστημα που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, αποτελώντας μια καλή λύση ως αντί-Κουλιμπαλί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Κουτρουμπής αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα στα παιχνίδια με τους Βάσκους, παίρνοντας θέση δίπλα στον Μολέδο.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων θα πρέπει να λογίζεται και το όνομα του Νούνο Ρέις, τον οποίο μάλιστα τοποθέτησε στα δεξιά ο Ουζουνίδης στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ υπάρχουν (ελάχιστες) πιθανότητες να δούμε τον Ζέκα ως αντί-Κουλιμπαλί, μια κίνηση που δεν φαίνεται να προκρίνεται άμεσα, καθώς ο Ουζουνίδης ρισκάρει στο να χάσει πολύτιμα τρεξίματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, εάν επιλέξει να μεταφέρει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.