ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίρνει Λοτζέσκι ή Μάνι Χάρις ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός Superfoods εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασίσει ποιος από τους Ματ Λοτζέσκι και Μάνι Χάρις θα είναι η τελευταία μεταγραφή!

Παίρνει Λοτζέσκι ή Μάνι Χάρις ο Παναθηναϊκός!

Ο κύβος ερρίφθη για τον Παναθηναϊκό Supefoods! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, οι «πράσινοι» αναμένεται να ολοκληρώσουν εντός της σημερινής ημέρας (11/8) την τελευταία μεταγραφή τους για την φετινή σεζόν, με τον Τσάβι Πασκουάλ να καταλήγει σε έναν εκ των Ματ Λοτζέσκι και Μάνι Χάρις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.