«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, θέλαμε τη νίκη αλλά νομίζω πως έχουμε ένα χρονικό διάστημα ως τον δύσκολο αγώνα της Πέμπτης. Αισθάνομαι καλά, είμαι έτοιμος να κάνω το παν για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα», είπε αρχικά ο Λουτσιάνο για τη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τον Απόλλωνα στην κάμερα της Nova

Όσο για τις κλειστές άμυνες είπε: «Χωρίς αμφιβολία αυτό συμβαίνει όταν παίζεις με ανίσχυρες ομάδες και κλείνονται. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε, πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους και να παίρνουμε τους βαθμούς».

Τέλος, για τα ματς με τη Μπιλμπάο, τόνισε: «Έχω παίξει κατά της Αθλέτικ την περσινή περίοδο, στο Σαν Μαμές. Τη γνωρίζω σαν ομάδα, είναι καλή, μάχεται και κάνει κατοχή μπάλας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί η ρεβάνς στο γήπεδό τους θα είναι δύσκολη υπόθεση. Πιστεύω όμως πως όλα θα πάνε καλά, θα παίξουμε καλά και θα φέρουμε την πρόκριση».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου