ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φουλ για Λοτζέσκι

Φαβορί για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Ματ Λοτζέσκι.

Φουλ για Λοτζέσκι

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είναι πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας, ο Τσάβι Πασκουάλ τον θέλει και είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή να γίνει. Ο Καταλανός προπονητής πιστεύει ότι ο Λοτζέσκι μπορεί να ταιριάξει στο πράσινο ρόστερ για τη θέση 2-3 και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι κοντά.

Στα θετικά του Λοτζέσκι, το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει πολύ καλά και τον Παναθηναϊκό, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ, από τα τόσα χρόνια καριέρας του εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...