ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λουτσιάνο: «Εμείς την πρόκριση»

Αισιόδοξος για τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο ο Λουτσιάνο.

Λουτσιάνο: «Εμείς την πρόκριση»

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, θέλαμε τη νίκη αλλά νομίζω πως έχουμε ένα χρονικό διάστημα ως τον δύσκολο αγώνα της Πέμπτης. Αισθάνομαι καλά, είμαι έτοιμος να κάνω το παν για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα», είπε αρχικά ο Λουτσιάνο για τη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τον Απόλλωνα στην κάμερα της Nova

Όσο για τις κλειστές άμυνες είπε: «Χωρίς αμφιβολία αυτό συμβαίνει όταν παίζεις με ανίσχυρες ομάδες και κλείνονται. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε, πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους και να παίρνουμε τους βαθμούς».

Τέλος, για τα ματς με τη Μπιλμπάο, τόνισε: «Έχω παίξει κατά της Αθλέτικ την περσινή περίοδο, στο Σαν Μαμές. Τη γνωρίζω σαν ομάδα, είναι καλή, μάχεται και κάνει κατοχή μπάλας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί η ρεβάνς στο γήπεδό τους θα είναι δύσκολη υπόθεση. Πιστεύω όμως πως όλα θα πάνε καλά, θα παίξουμε καλά και θα φέρουμε την πρόκριση».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.