ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τσεκάρει» Αλίγι ο Παναθηναϊκός (vids)

Νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου μπακ.

«Τσεκάρει» Αλίγι ο Παναθηναϊκός (vids)

Μπορεί το θέμα της απόκτησης  του επιθετικού ο οποίος θα αποτελέσει την «αιχμή» του «δόρατος» της «πράσινης» επίθεσης για τη νέα σεζόν, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του συλλόγου, ωστόσο οι «πράσινοι» συνεχίζουν την έρευνα και για τη θέση του μπακ.

Το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Γκάμπριελ Σίλβα οδήγησε τον Παναθηναϊκό να προσανατολιστεί σε άλλες περιπτώσεις, με αυτή του Νάσερ Αλίγι να «παίζει» εξίσου με τους Μπεσά και Μπάλκοβετς.

Ο Αλίγι (23 ετών) είναι διεθνής με την Αλβανία και αγωνίζεται στην Καϊζερσλάουτερν. Ο εν λόγω παίκτης προτάθηκε στο «τριφύλλι» και εξετάζεται από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι «βολιδοσκοπούν» τις προθέσεις του. Σε πρώτη φάση πάντως, ο νεαρός μπακ έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=vDECTTheHEY

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.