ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Τα βρήκαν Παναθηναϊκός – Μπόκα για Τσάβες: Οι λεπτομέρειες της «πράσινης» προσφοράς

Το ποσό που «έριξε» στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός και οδήγησε στο «ναι» της Μπόκα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τι σκέφτεται ο 26χρονος Αργεντινός φορ.

Τα βρήκαν Παναθηναϊκός - Μπόκα για Τσάβες: Οι λεπτομέρειες της «πράσινης» προσφοράς

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αρκετά βήματα προς τα εμπρός, όσον αφορά την υπόθεση του Αντρές Τσάβες, καθώς βρέθηκαν σε ανοιχτή γραμμή με τη Μπόκα Τζούνιορς τα ξημερώματα του Σαββάτου, ούτως ώστε να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις με τη Μπόκα οδηγήθηκαν σε ευτυχή κατάληξη, καθώς ο σύλλογος από την Αργεντινή αποδέχθηκε την πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για τον 26χρονο επιθετικό. Η συμφωνία αναφέρει ότι το «τριφύλλι» θα καταβάλλει στη Μπόκα ένα ποσό κοντά στα 1.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με την προοπτική να αποκτήσει το υπόλοιπο ποσοστό σε βάθος τριετίας.

Παράλληλα, Παναθηναϊκός και Τσάβες έχουν έρθει μεν σε συμφωνία, όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη (500.000 ευρώ ετησίως για τρία χρόνια), ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Αργεντινός επιθετικός ζήτησε χρόνο ώστε να επεξεργαστεί καλύτερα την προοπτική της μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, η εν λόγω υπόθεση θα έχει να μας δώσει νέες εξελίξεις εντός των επομένων ωρών (πιθανότατα από σήμερα το βράδυ), με τους «πράσινους» να έχουν ως… συμπαίκτη τη Μπόκα που πιέζει ώστε να οριστικοποιηθεί το deal.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.