Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αρκετά βήματα προς τα εμπρός, όσον αφορά την υπόθεση του Αντρές Τσάβες, καθώς βρέθηκαν σε ανοιχτή γραμμή με τη Μπόκα Τζούνιορς τα ξημερώματα του Σαββάτου, ούτως ώστε να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις με τη Μπόκα οδηγήθηκαν σε ευτυχή κατάληξη, καθώς ο σύλλογος από την Αργεντινή αποδέχθηκε την πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για τον 26χρονο επιθετικό. Η συμφωνία αναφέρει ότι το «τριφύλλι» θα καταβάλλει στη Μπόκα ένα ποσό κοντά στα 1.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με την προοπτική να αποκτήσει το υπόλοιπο ποσοστό σε βάθος τριετίας.

Παράλληλα, Παναθηναϊκός και Τσάβες έχουν έρθει μεν σε συμφωνία, όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη (500.000 ευρώ ετησίως για τρία χρόνια), ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Αργεντινός επιθετικός ζήτησε χρόνο ώστε να επεξεργαστεί καλύτερα την προοπτική της μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, η εν λόγω υπόθεση θα έχει να μας δώσει νέες εξελίξεις εντός των επομένων ωρών (πιθανότατα από σήμερα το βράδυ), με τους «πράσινους» να έχουν ως… συμπαίκτη τη Μπόκα που πιέζει ώστε να οριστικοποιηθεί το deal.

Ενότητες