ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλαχοδήμος: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τα παιχνίδια με τη Μπιλμπάο χαρακτηρίζονται επαυξημένης δυσκολίας, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βλαχοδήμος: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα πορτιέρο στην «Πράσινη»:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως απέναντι στην Γκαμπάλα δείξαμε κάποια πράγματα από αυτά που μπορούμε να κάνουμε και παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Όλη η ομάδα θέλει την πρόκριση στους ομίλους και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Δεν το συζητάμε ότι η Μπιλμπάο είναι καλή ομάδα. Κάθε παίκτης πρέπει να δώσει το 100%. Πιστεύω πως ο κόσμος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίζει μέσα στη Λεωφόρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε κι ευχόμαστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.