ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φουλάρει για αριστερό μπακ το «τριφύλλι»: Τα ονόματα που «παίζουν» για τη θέση

Ποια περίπτωση επανέρχεται στο προσκήνιο, ποιες απομακρύνονται και τι έχουν στα υπ' όψιν τους οι «πράσινοι», όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ.

Φουλάρει για αριστερό μπακ το «τριφύλλι»: Τα ονόματα που «παίζουν» για τη θέση

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τελειώνει το συντομότερο δυνατό με την υπόθεση της μεταγραφής του επιθετικού, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν παραλείπουν να εργάζονται με θέρμη και στα υπόλοιπα «μέτωπα» του ρόστερ που χρήζουν ενίσχυσης, όπως το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η υπέρβαση που κλήθηκε να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός για να αποσπάσει το «ναι» της Μπόκα για τον Τσάβες, λειτουργεί αντίθετα στις περιπτώσεις των Νάσερ Αλίγι και Γιούρε Μπάλκοβετς, δύο από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του συλλόγου για τη θέση, όμως έχουν υψηλό κασέ.

Πάντως, σύμφωνα με την «Πράσινη», επανέρχεται στο προσκήνιο ο Βενσάν Μπεσά της Καέν, μια περίπτωση που είναι ευκολότερα διαχειρίσιμη -στο οικονομικό σκέλος- από πλευράς Παναθηναϊκού, που έχει στα υπ’ όψιν του κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.