ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τον… αντί-Χουλτ με Πλατανιά και Λεβαδειακό

Ποιον ποδοσφαιριστή προκρίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ως αντικαταστάτη του Νίκλας Χουλτ στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τον... αντί-Χουλτ με Πλατανιά και Λεβαδειακό

Εκτός από την απώλεια του Κουλιμπαλί, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού στο φιλικό με τον Απόλλωνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να αντιμετωπίσει και την απουσία του Νίκλας Χουλτ από τα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ θα λείψει τόσο από το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Πλατανιά (20/8), όσο και από αυτό της Λεωφόρου με τον Λεβαδειακό (27/8), για τη δεύτερη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, καθώς του έχει επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ).

Η απουσία του Χουλτ αναγκάζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να… επιστρατεύσει εκ νέου σε θέση… ανάγκης τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας στα ματς με τη Μπιλμπάο και στα… ενδιάμεσα θα αγωνιστεί ως… αντί-Χουλτ (στο αριστερό άκρο) στα δύο παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας τεχνικός φρόντισε να δοκιμάσει τον Κολοβέτσιο ως αριστερό μπακ, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, τοποθετώντας στην απέναντι πλευρά τον Νούνο Ρέις, μία κίνηση που μάλλον «φωτογράφισε» τον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί η ομάδα στις αναμετρήσεις με Πλατανιά και Λεβαδειακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.