ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΩΡΑ Η ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΝΛΑΝΔΟ

Παραμένει στο «κάδρο» ο Πούκι: Οι δύο επιλογές του «τριφυλλιού» και ο παράγοντας Τσάβες

Ποιες οι σκέψεις των «πρασίνων» για την υπόθεση του Τέεμου Πούκι.

Παραμένει στο «κάδρο» ο Πούκι: Οι δύο επιλογές του «τριφυλλιού» και ο παράγοντας Τσάβες

Το «πάγωμα» των εξελίξεων στην υπόθεση του Τέεμου Πούκι, λόγω Μπρόντμπι, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να στραφεί στην περίπτωση του Αντρές Τσάβες, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν έχουν αφήσει την περίπτωση του 27χρονου Φινλανδού επιθετικού.

Ο Πούκι «μονοπωλούσε» το ενδιαφέρον του συλλόγου τις τελευταίες εβδομάδες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «κάδρο» του «τριφυλλιού», είτε για τη θερινή είτε για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Εφ’ όσον δεν υπάρξει οριστική συμφωνία με τον Αντρές Τσάβες και η μεταγραφή «χαλάσει», τότε ο Παναθηναϊκός θα στρέψει ξανά το ενδιαφέρον του στην υπόθεση Πούκι και θα επανέλθει ακόμη πιο δυναμικά για εκείνον.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν οι «πράσινοι» ολοκληρώσουν το deal με τον Τσάβες, τότε, σύμφωνα με την «Πράσινη», η περίπτωση Πούκι θα… μετατεθεί για τον Ιανουάριο, καθώς τότε ο 27χρονος φορ θα έχει την επιλογή να διαπραγματευτεί ο ίδιος το επόμενο συμβόλαιό του, καθότι θα βρίσκεται έξι μήνες πριν την εκπνοή της υπάρχουσας συμφωνίας του με τη Μπρόντμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...