ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ

Σε αναμονή για το «ναι» του Τσάβες οι «πράσινοι»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Αντρές Τσάβες. Τι σκέφτεται ο Αργεντινός φορ, ποιος ο ρόλος της Μπόκα και τι είπε στον 26χρονο φορ ο Ουζουνίδης.

Σε αναμονή για το «ναι» του Τσάβες οι «πράσινοι»

Συνεχίζεται η… εγγραφή επεισοδίων στην υπόθεση του Αντρές Τσάβες και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Παναθηναϊκός για να τον ντύσει στα πράσινα.

Εν αντιθέσει με την περίπτωση Πούκι, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τη Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο το όλο ζήτημα δεν προχωρά με τους αναμενόμενους ρυθμούς καθώς, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο 26χρονος επιθετικός ζήτησε λίγο χρόνο να επεξεργαστεί την προοπτική της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Τι ειπώθηκε στη συνομιλία με τον Ουζουνίδη

Όπως αναφέρει η «LiveSport», ο Έλληνας τεχνικός είχε συνομιλήσει τηλεφωνικώς με τον Τσάβες, εξηγώντας αναλυτικά στον Αργεντινό φορ το πλάνο του συλλόγου εν όψει της νέας σεζόν, τους στόχους που έχουν τεθεί και φυσικά τον ρόλο που αναμένεται να έχει ο ίδιος ο Τσάβες στην ομάδα, εφ’ όσον πει το «ναι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουζουνίδης κατέστησε σαφές στον Τσάβες ότι θα είναι ο βασικός «πυλώνας» της επίθεσης του «τριφυλλιού», γεγονός που ικανοποίησε εν πρώτοις τον 26χρονο επιθετικό.

Σε εξέλιξη η ανταλλαγή εγγράφων με Μπόκα 

Στο μεταξύ, Παναθηναϊκός και Μπόκα βρίσκονται σε διαδικασία διευθέτησης των απαραίτητων λεπτομερειών, ώστε να μεταφραστεί στο χαρτί η μεταξύ τους συμφωνία για τη μεταγραφή του Τσάβες.

Οι δύο σύλλογοι ανταλλάσσουν e-mail τα απαραίτητα έγγραφα με τους Αργεντίνους, μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Αισιόδοξοι οι «πράσινοι»

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι το «πισωγύρισμα» του Τσάβες είναι προσωρινό και εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

Οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν στο πλευρό τους και τη Μπόκα, η οποία επιθυμεί και εκείνη με τη σειρά της την ολοκλήρωση του deal.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...