ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπιλμπάο: Ισοπαλία (2-2) και σύρραξη λόγω… αποβολής στην τελική πρόβα εν όψει Παναθηναϊκού!

Όλα τα είχε το τελευταίο τεστ των Βάσκων πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μπιλμπάο: Ισοπαλία (2-2) και σύρραξη λόγω... αποβολής στην τελική πρόβα εν όψει Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του Κίκο Θιγάντα ήθελε να δοκιμάσει το επίπεδο ετοιμότητάς της εν όψει των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό, φιλοξενώντας την Αλαβές σε φιλικό παιχνίδι.

Ένα ματς το οποίο «σημαδεύτηκε» από τη… σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων μετά την αποβολή του Ρομέρο της Αλαβές (90′), γεγονός που οδήγησε στην διακοπή του ματς από τον διαιτητή, Πάμπλο Καμπαγιέρο, ενώ δεν είχαν καλά καλά συμπληρωθεί ο αγωνιστικός χρόνος.

Στα του ματς, οι Βάσκοι έδειξαν δύο διαφορετικά «πρόσωπα» σε άμυνα και επίθεση, κάτι που μαρτυρά και η ίδια η εξέλιξη του ματς, καθώς η αντίπαλος του Παναθηναϊκού προηγήθηκε δυο φορές (42′ Βέσγκα, 56′ Αντούριθ), όμως η Αλαβές κατάφερε να απαντήσει στα γκολ των γηπεδούχων (47′ Ιμπάι Γκόμες, 86′ Σάντος), διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, ο προπονητής της Μπιλμπάο προέβη σε πλήθος δοκιμών, έχοντας κατά νου στο να… κρύψει ορισμένα πράγματα από τα «μάτια» του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα τον Βασίλη Αρματά, ο οποίος παρακολούθησε δια ζώσης το παιχνίδι για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Η σύνθεση της Μπιλμπάο:  Κέπα (46’ Ερερίν), Λέκουε (73’ Σαμπίν Μερίνο), Μπόβεδα, Λαπόρτ (46’ Ετσέιτα), Σαμπορίτ, Σαν Χοσέ, Βέσγα (46’ Ρίκο), Σουσαέτα (46’ Ντε Μάρκος), Κόρδομπα, Ραούλ Γαρθία (46’ Αντούριθ), Γουίλιαμς (46’ Μουνιαΐν).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.