ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θιγάντα: «Θα είμαστε βελτιωμένοι με τον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος ότι η Μπιλμπάο θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο προπονητής, Κούκο Θιγάντα.

Θιγάντα: «Θα είμαστε βελτιωμένοι με τον Παναθηναϊκό»

Αρχικά ο 50χρονος μίλησε για το το φιλικό 2-2 με την Αλαβές: «Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ποιότητα, λίγες φάσεις, λίγες καλές επιθέσεις. Όσο περνούσε η ώρα πάντως ελέγχαμε καλύτερα το ματς, ασκούσαμε περισσότερη πίεση στην άμυνά τους. Ελέγχαμε το ματς. Είχαμε την τύχη να κάνουμε ένα ωραίο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πάντα θέλουμε περισσότερα, αλλά αναλογιζόμενοι τον αντίπαλο και πως πήγαινε το παιχνίδι, ήταν αρκετό. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε πολύ καλά μετά την γρήγορη ισοφάριση και προηγηθήκαμε με ένα όμορφο γκολ. Φτιάξαμε κι άλλες φάσεις και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Όταν όμως δεν τελειώνεις το παιχνίδι όταν μπορείς, τότε μπορεί να το πληρώσεις από μια κακή αμυντική αντίδραση, όπως έγινε. Πληρώσαμε την υπερβολική αυτοπεποίθηση, επειδή ελέγχαμε το ματς. Ήταν ωστόσο ένα καλό φιλικό όπου μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε αρκετούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος από τη μαχητικότητα που έδειξαν, ποτέ δεν τα παράτησαν».

Όσο για τα επεισόδια στο τέλος ,ανέφερε: «Είναι ντροπή για όλους να τελειώνει έτσι ένα ματς. Δεν μίλησα με τον διαιτητή, δεν μου εξήγησε την απόφασή του».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε μια ομάδα που αξίζει την εμπιστοσύνη όλων. Έχουμε ένα πρόβλημα στα παιχνίδια μακριά από το σπίτι μας, όπως φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο (σ.σ. κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου), αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε την ομάδα που έχουμε φτιάξει».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.