ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για Μπιλμπάο

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς της Πέμπτης κόντρα στους Βάσκους. «Παίζονται» δυο θέσεις, ποιος ο προσανατολισμός του Ουζουνίδη.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για Μπιλμπάο

Απέχουμε μόλις δύο ημέρες από την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Λεωφόρο (17/8, 21:30) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται να έχει καταλήξει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ακολουθήσει τη… γνωστή συνταγή των προηγούμενων αναμετρήσεων, πραγματοποιώντας μια αλλαγή στα δεξιά της άμυνας, λόγω της απουσίας του Κουλιμπαλί, ενώ φαίνεται να «παίζεται» ακόμα και η θέση στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Κάτω από τα γκολπόστ συνεχίζει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Νίκλας Χουλτ στα αριστερά, τον Ρέις να έχει προβάδισμα έναντι του Κολοβέτσιου για το δεξί άκρο της άμυνας και τους Κουτρουμπή – Μολέδο αμυντικό δίδυμο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα χαφ παραμένουν… αμετακίνητοι οι Ζέκα και Κουρμπέλης, με τον Λουντ να τοποθετείται στο αριστερό άκρο και τον Καμπέσας να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να μπει στην ενδεκάδα αντί του Χατζηγιοβάνη.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκιγιέρμο Μολίνς, με τον Λουτσιάνο να βρίσκεται ένα «κλικ» πιο πίσω από τον Σουηδό φορ, ως περιφερειακός επιθετικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.