ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός «βοήθησε» για να φέρει Τσάβες ο Παναθηναϊκός – Πόσα λεφτά έδωσαν στον Αργεντινό οι «πράσινοι»

Διαβάστε όλο το «καυτό» παρασκήνιο.

Αυτός «βοήθησε» για να φέρει Τσάβες ο Παναθηναϊκός - Πόσα λεφτά έδωσαν στον Αργεντινό οι «πράσινοι»

Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Αντρέ Τσάβες, καθώς εκεί που στον Παναθηναϊκό περίμεναν το οριστικό “όχι” του παίκτη, τελικά ο Αργεντινός πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και χθες το βράδυ απάντησε θετικά στην πρόταση του Τριφυλλιού.

Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή για τον Αργεντινό και πώς κατάφεραν οι Πράσινοι να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα; Διαβάστε όλο το «καυτό» παρασκήνιο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.