ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός θα σφυρίξει στο Παναθηναϊκός – Μπιλμπάο

Η UEFA ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τις αναμετρήσεις των πλέι οφ πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Αυτός θα σφυρίξει στο Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο

O Μανουέλ Ντε Σόουζα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπιλμπάο στη Λεωφόρο, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των πλέι οφ πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League (17/8, 21:30).

Ο 42χρονος διαιτητής από την Πορτογαλία θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά ματς του «τριφυλλιού», ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν αποτελεί και την πιο… τυχερή επιλογή για τις ελληνικές ομάδες, οι οποίες δεν έχουν επικρατήσει ποτέ των αντιπάλων τους, σε συλλογικό (Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης) και σε εθνικό (Εθνική Ελπίδων και Νέων) με τον Σόουζα διαιτητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...