ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις για τον αντί-Κουλιμπαλί στα ματς με Μπιλμπάο: Ποιος παίκτης έχει το προβάδισμα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο παίκτες για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας στις αναμετρήσεις με τη Μπιλμπάο.

Οι σκέψεις για τον αντί-Κουλιμπαλί στα ματς με Μπιλμπάο: Ποιος παίκτης έχει το προβάδισμα

Ο τραυματισμός του Ουσμάν Κουλιμπαλί στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης άφησε κενή τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα εν όψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Μπιλμπάο.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τον Ουζουνίδη να εξετάσει εξονυχιστικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχει στα χέρια του, προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση για την κάλυψη της δεξιάς πλευράς της οπισθοφυλακής του Παναθηναϊκού.

Οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Νούνο Ρέις αποτελούν τα δύο επικρατέστερα ονόματα που «παίζουν» για τη θέση του δεξιού μπακ στο μεθαυριανό (17/8, 21:30) παιχνίδι της Λεωφόρου, ωστόσο μεταξύ των δύο, προβάδισμα έχει ο Ρέις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί περισσότερες φορές στην εν λόγω θέση, σε σχέση με τον «ανταγωνιστή» του, Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος μεν είναι σαφώς καλύτερος από τον Ρέις στα αμυντικά καθήκοντα, αλλά ο δεύτερος έχει «καλύψει» περισσότερα «χιλιόμετρα» στα δεξιά της άμυνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.