ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΙΠΕ ΤΟ «ΝΑΙ» Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

«Πράσινος» ο Τσάβες!

Ο 26χρονος Αργεντινός φορ είπε το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

«Πράσινος» ο Τσάβες!

Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση Αντρές Τσάβες για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός είπε τελικά το «ναι» στην πρόταση των «πρασίνων», οι οποίοι του προσέφεραν συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Η απάντηση του Τσάβες ήταν αυτή που κρατούσε προσωρινά «πίσω» την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει σε όλα με τη Μπόκα Τζούνιορς και το μόνο που απέμενε ήταν η απάντηση του ιδίου του ποδοσφαιριστή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» αναμένεται εντός των επομένων ημερών στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...