ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το συγκινητικό μήνυμα του Κουλιμπαλί: «Θα παραμείνω όρθιος…» (pic)

O Oυσμάν Κουλιμπαλί αναφέρθηκε, μέσω ανάρτησης του στο Facebook, στον τραυματισμό του.

Το συγκινητικό μήνυμα του Κουλιμπαλί: «Θα παραμείνω όρθιος...» (pic)

Ο 28χρονος αμυντικός από το Μάλι ήταν ο μεγάλος άτυχος της φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς υπέστη θλάση, η οποία θα τον κρατήσει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μπορεί η ατυχία να «χτύπησε» την πόρτα του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ίδιος απέδειξε, μέσω ενός ιδιαίτερα συγκινητικού μηνύματός του στο Facebook ότι δεν προτίθεται να τα παρατήσει και πως θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

«Η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς αποτελεί την ανταμοιβή μου. Παρά τις δοκιμασίες, θα παραμείνω όρθιος», ανέφερε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, την οποία και συνόδευσε με τα hashtag «αποφασιστικότητα», «επιμονή», «κίνητρο», «υπομονή» και «ευχαριστώ Θεέ μου».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...