Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντρές Τσάβες επιβιβαζόταν στην πτήση με προορισμό στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Το πρωί της Τετάρτης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το γεύμα αποχαιρετισμού που παρέθεσε χθες στους οικείους του, προτού αναχωρήσει από τη χώρα, αναφέροντας τα εξής: «Γεύμα αποχαιρετισμού στην οικογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ για την συντροφιά και την υποστήριξη, θα μου λείψετε, μα θα τα ξαναπούμε».

Φυσικά, η νέα δημοσίευση του Τσάβες δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της Μπόκα, που με τη σειρά τους αποχαιρέτησαν τον «Κομαντάντε» τους: «Είσαι φοβερός. Σου εύχομαι τα καλύτερα στην Ελλάδα…», «Σ’ αγαπάμε και σ’ ευχαριστούμε για όλα», «Κομαντάντε, τα καλύτερα έρχονται…», «Σου στέλνουμε τις ευχές μας για καλή τύχη στην Ελλάδα. Μακάρι να αγωνιστείς σύμφωνα με τις δυνατότητές σου και να πετύχεις πολλά γκολ» και «Σ’ ευχαριστούμε Κομαντάντε. Ξέρουμε ότι η καρδιά σου θα χτυπά πάντα για τη Μπόκα».

Almuerzo y despedida #familia Gracias por la compañía y el apoyo de siempre los voy a extrañar 😢👋🏾😘🙏🏽hasta pronto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andres Chavez (@andres_chavez_25) στις