ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αποστολή της Μπιλμπάο: Μια απουσία για τους Βάσκους

Αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί του στην Αθήνα ο Χοσέ Άνχελ Θιγάντα για το ματς της Πέμπτης (21:30).

Η αποστολή της Μπιλμπάο: Μια απουσία για τους Βάσκους

Με 19 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Αθήνα η Αθλέτικ Μπιλμπάο εν όψει της αυριανής (21:30) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο των πλέι οφ πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League.

Ο κόουτς Θιγάντα άφησε πίσω τον 28χρονο μέσο, Άντερ Ιτουράσπε, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπιλμπάο: Αριθαμπαλάγκα, Μποβέδα, Σαμπορίτ, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Μουνιαΐν, Ουίλιαμς, Ερερίν, Σουσαέτα, Λέκουε, Ετσέιτα, Μίκελ Ρίκο, Ντε Μάρκος, Αντούριθ, Ραούλ Γκαρθία, Ακέτσε, Μπαλενθιάγκα, Ουνάι Σιμόν

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...