ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Σήμερα στην Ελλάδα ο Τσάβες – «Τρέχει» να προλάβει την προθεσμία ο Παναθηναϊκός

Ημέρα... Τσάβες είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό. Πότε αναμένεται η άφιξη του Αργεντινού, ποιος ο άμεσος στόχος των «πρασίνων».

Σήμερα στην Ελλάδα ο Τσάβες - «Τρέχει» να προλάβει την προθεσμία ο Παναθηναϊκός

Σήμερα θα ολοκληρωθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Αντρέ Τσάβες στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» αναμένουν την άφιξη του Αργεντινού φορ στην Ελλάδα (αναχώρησε το βράδυ της Τρίτης από την Αργεντινή και θα βρίσκεται το μεσημέρι στη χώρα μας) ούτως ώστε να επισπεύσουν τις διαδικασίες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του «Κομαντάντε».

Ο λόγος που υπάρχει… βιασύνη στις τάξεις του «τριφυλλιού» δεν είναι άλλος από τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια της UEFA, καθώς ο σύλλογος θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τα τυπικά με τον Τσάβες έως τις 21:30 το βράδυ, ώρα που λήγει η προθεσμία επιβεβαίωσης του ρόστερ για τα ματς με τη Μπιλμπάο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η, όσο το δυνατόν συντομότερη, διευθέτηση των λεπτομερειών που αναλύθηκαν παραπάνω, ώστε να έχουν τη δυνατότητα δήλωσης του νέου μεταγραφικού τους αποκτήματος στην ευρωπαϊκή λίστα, ούτως ώστε ο ίδιος να καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή του επαναληπτικού στο «Σαν Μαμές» (24/8).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.