Ο Παναθηναϊκός είχε ρίξει- το προηγούμενο διάστημα- το «βάρος» στην οριστικοποίηση της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες, μία υπόθεση η οποία είχε τα «σκαμπανεβάσματά» της, ωστόσο ολοκληρώθηκε θετικά για το «τριφύλλι».

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός είχε ζητήσει πίστωση χρόνου προκειμένου να δώσει την οριστική απάντησή του στον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρχε ήδη η συμφωνία του συλλόγου με την Μπόκα Τζούνιορς.

Στο διάστημα αυτό, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Τσάβες επικοινώνησε με αρκετούς πρώην και νυν συναδέλφους του, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας και του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για την προοπτική μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

Συνομιλίες που, όπως φάνηκε, συνηγόρησαν και αυτές με τη σειρά τους, προκειμένου ο 26χρονος φορ να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ένας εκ των ανθρώπων με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο Τσάβες, ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο «Σέμπα» μίλησε με τον συμπατριώτη του, μεταφέροντας τη δική του εμπειρία από το «διπλό» πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Σε γενικές γραμμές, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού άκουσε τα καλύτερα λόγια για την «τρέλα» και το πάθος των οπαδών του συλλόγου, που ομοιάζει με αυτό των οπαδών της Μπόκα, γεγονός που λειτούργησε θετικά στο μυαλό του Τσάβες, που καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής πορείας του έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με τους φίλους των συλλόγων στους οποίους αγωνίστηκε.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS