ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πέταξε» για Αθήνα η Μπιλμπάο

Έρχονται στην Ελλάδα οι Βάσκοι.

«Πέταξε» για Αθήνα η Μπιλμπάο

Το πρωί της Τετάρτης, η αποστολή της Μπιλμπάο αναχώρησε από την Ισπανία με προορισμό την Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (17/8, 21:30).

Η ομάδα του Θιγάντα έρχεται στην Ελλάδα δίχως τον τραυματία Ιτουράσπε, ο οποίος δεν κατάφερε να αποθεραπευτεί εγκαίρως, παραμένοντας στα pits. Πλην του Ιτουράσπε, οι Βάσκοι έρχονται πλήρεις και ετοιμοπόλεμοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.