ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ 26ΧΡΟΝΟ ΦΟΡ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ

Η νέα ανάρτηση του Τσάβες και τα σχόλια των οπαδών της Μπόκα (pic)

O Τσάβες αποχαιρέτησε την οικογένειά του και οι οπαδοί της Μπόκα αποχαιρέτησαν με τη σειρά τους τον 26χρονο φορ.

Η νέα ανάρτηση του Τσάβες και τα σχόλια των οπαδών της Μπόκα (pic)

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντρές Τσάβες επιβιβαζόταν στην πτήση με προορισμό στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Το πρωί της Τετάρτης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το γεύμα αποχαιρετισμού που παρέθεσε χθες στους οικείους του, προτού αναχωρήσει από τη χώρα, αναφέροντας τα εξής: «Γεύμα αποχαιρετισμού στην οικογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ για την συντροφιά και την υποστήριξη, θα μου λείψετε, μα θα τα ξαναπούμε».

Φυσικά, η νέα δημοσίευση του Τσάβες δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της Μπόκα, που με τη σειρά τους αποχαιρέτησαν τον «Κομαντάντε» τους: «Είσαι φοβερός. Σου εύχομαι τα καλύτερα στην Ελλάδα…», «Σ’ αγαπάμε και σ’ ευχαριστούμε για όλα», «Κομαντάντε, τα καλύτερα έρχονται…», «Σου στέλνουμε τις ευχές μας για καλή τύχη στην Ελλάδα. Μακάρι να αγωνιστείς σύμφωνα με τις δυνατότητές σου και να πετύχεις πολλά γκολ» και «Σ’ ευχαριστούμε Κομαντάντε. Ξέρουμε ότι η καρδιά σου θα χτυπά πάντα για τη Μπόκα».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Almuerzo y despedida #familia Gracias por la compañía y el apoyo de siempre los voy a extrañar 😢👋🏾😘🙏🏽hasta pronto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andres Chavez (@andres_chavez_25) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...