ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Στόχος μας το μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ» (vid)

Ο Νικ Καλάθης ανέλυσε, σε δηλώσεις του, τους τρόπους με τους οποίους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα εκπληρώσει τον μεγάλο του στόχο στο Ευρωμπάσκετ, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Καλάθης: «Στόχος μας το μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ» (vid)

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τη φετινή… βερσιόν της Εθνικής μας ομάδας ο Νικ Καλάθης.

Ο ομογενής γκαρντ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, παραχώρησε δηλώσεις σε σλοβένικο τηλεοπτικό δίκτυο και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της ομάδας, στην πορεία της προετοιμασίας αλλά και τον δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσουν οι διεθνείς προκειμένου να φτάσουν έως τη ζώνη των μεταλλίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλάθη:

Για την ποιότητα της ομάδας: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να σουτάρουν, να παίξουν στο post, ψηλούς που μπορούν να κάνουν διάφορες δουλειές και το γεγονός αυτό κάνει δύσκολο το έργο των υπολοίπων ομάδων να μας μαρκάρουν.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.092 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Η προετοιμασία πάει καλά. Η ομάδα δένεται, δεν είμαστε εγωιστές, ο ένας συμπαθεί τον άλλον και σίγουρα έχουμε καλύτερη ομάδα σε σχέση με αυτές των τελευταίων ετών.

Για τους στόχους της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ: «Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Στόχος μας είναι το μετάλλιο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα για να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο. Απλά πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ τη σωστή στιγμή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.