ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Εμείς το φαβορί στην έδρα μας»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλυσε, στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο, τους τρόπους με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διασπάσει την άμυνα των Βάσκων. Τι είπε για Τσάβες και Κουλιμπαλί.

Ουζουνίδης: «Εμείς το φαβορί στην έδρα μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη:

Για το έμψυχο δυναμικό και τον Τσάβες: «Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Από εκεί και πέρα αν προλάβουμε να δηλώσουμε τον Τσάβες θα είναι καλό για τη ρεβάνς. Ο Γιόχανσον δουλεύει καλά αλλά για αύριο δεν θα είναι έτοιμος. Ίσως για τη ρεβάνς να τον πάρω μαζί».

Για τον Κουλιμπαλί: «Έχουμε παίκτες, είμαι ανάμεσα στους Κολοβέτσιο και Νούνο Ρέις. Δεν είναι όμως θέμα παικτών. Έχω πει ότι η Μπιλμπάο είναι το φαβορί να πάρει την πρόκριση όμως στο αυριανό ματς παίζουμε στο σπίτι μας και είμαστε εμείς το φαβορί».

Για την κακή παράδοση που έχει η ομάδα κόντρα στους Ισπανούς: «Όχι δεν το σκέφτομαι αυτό και από την Γκαμπάλα είχαμε αποκλειστεί στο παρελθόν. Η Μπιλμπάο είναι μία ισπανική ομάδα όμως έχει τις αδυναμίες της. Είναι μία ομάδα διαφορετική στην έδρα της και εκτός. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ματς: «Όλοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι, είναι μία πολύ ωραία κλήρωση. Είναι από τα παιχνίδια που όλοι θέλουν να παίξουν. Αύριο κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι, άλλοι θα είναι δυσαρεστημένοι. Στα μάτια των παικτών φαίνεται πόσο πολύ περιμένουν αυτό το ματς. Δείτε δίπλα μου τον Γκιγέρμο και θα καταλάβετε».

Για το εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού: «Δεν σκέφτομαι το σενάριο να αποκλειστούμε. Η Μπιλμπάο είναι φαβορί όμως και τα αουτσάιντερ έχουν πιθανότητες. Αυτές θα διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Μπιλμπάο: «Είναι ομάδα που πιέζει, είναι καλή στα στημένα. Αν τους ξεφύγεις από την πρώτη πίεση μπορείς να τους βρεις ανοιχτούς πίσω. Το θέμα είναι εμείς να χτυπήσουμε τις αδυναμίες».

Για το χαμηλό επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων: «Σίγουρα πάντα αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν ευνοεί το φαβορί».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανιστούν αύριο στο γήπεδο οι «πράσινοι»: «Η Μπιλμπάο είναι μία ομάδα που πρέπει να την πιέσεις. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου τους σεβάστηκε περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είναι καλύτεροι θα τους δώσουμε το χέρι και θα πούμε μπράβο. Εμείς δεν είμαστε μία ισπανική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της Μπιλμπάο. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...