ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο ρόλος του Λέτο στην υπόθεση Τσάβες: Πως βοήθησε ο «Σέμπα» για το «ναι» του Αργεντινού φορ!

Ο «Σέμπα» έβαλε το «χεράκι» του στην υπόθεση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο ρόλος του Λέτο στην υπόθεση Τσάβες: Πως βοήθησε ο «Σέμπα» για το «ναι» του Αργεντινού φορ!

Ο Παναθηναϊκός είχε ρίξει- το προηγούμενο διάστημα- το «βάρος» στην οριστικοποίηση της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες, μία υπόθεση η οποία είχε τα «σκαμπανεβάσματά» της, ωστόσο ολοκληρώθηκε θετικά για το «τριφύλλι».

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός είχε ζητήσει πίστωση χρόνου προκειμένου να δώσει την οριστική απάντησή του στον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρχε ήδη η συμφωνία του συλλόγου με την Μπόκα Τζούνιορς.

Στο διάστημα αυτό, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Τσάβες επικοινώνησε με αρκετούς πρώην και νυν συναδέλφους του, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας και του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για την προοπτική μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνομιλίες που, όπως φάνηκε, συνηγόρησαν και αυτές με τη σειρά τους, προκειμένου ο 26χρονος φορ να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ένας εκ των ανθρώπων με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο Τσάβες, ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο «Σέμπα» μίλησε με τον συμπατριώτη του, μεταφέροντας τη δική του εμπειρία από το «διπλό» πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Σε γενικές γραμμές, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού άκουσε τα καλύτερα λόγια για την «τρέλα» και το πάθος των οπαδών του συλλόγου, που ομοιάζει με αυτό των οπαδών της Μπόκα, γεγονός που λειτούργησε θετικά στο μυαλό του Τσάβες, που καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής πορείας του έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με τους φίλους των συλλόγων στους οποίους αγωνίστηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...