ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σαρωτική η Λιθουανία: Τι έκανε κόντρα στους Γάλλους ο Λεκαβίτσιους

Οι Λιθουανοί «έδειξαν» τα «δόντια» τους επικρατώντας των Γάλλων με 96-71. Σε τι επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του 23χρονου γκαρντ των «πρασίνων».

Σαρωτική η Λιθουανία: Τι έκανε κόντρα στους Γάλλους ο Λεκαβίτσιους

Ολοένα και ανεβάζουν στροφές οι Λιθουανοί εν όψει Ευρωμπάσκετ, πραγματοποιώντας την Κυριακή επίδειξη ισχύος κόντρα στη Γαλλία, καθώς «σκόρπισαν» τους «τρικολόρ», επικρατώντας με 96-71 σε φιλικό που διεξήχθη στο Κάουνας.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αγωνίστηκε για 15 λεπτά στο χθεσινό φιλικό, ωστόσο δεν μπόρεσε να πλησιάσει στα επίπεδα απόδοσης των δύο MVP των γηπεδούχων, Ματσιούλις (18π.) και Καλνιέτις (15π.).

Δύο πόντοι (2/2 βολές, 0/2 δίποντα και 0/1 τρίποντο), τρία ριμπάουντ, μία ασίστ και τρία λάθη, ήταν ο απολογισμός του «Λέκα» στο χθεσινό ματς, με τον 23χρονο γκαρντ των «πρασίνων» να είναι ιδιαίτερα… οικονομικός και διστακτικός, όσον αφορά τις επιθετικές προσπάθειές του, δίνοντας βάση κυρίως στα αμυντικά και οργανωτικά του καθήκοντα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.696 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...