ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τσάβες: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα – Μακάρι να φτάσω ή και να ξεπεράσω τον Μπεργκ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αντρές Τσάβες λίγο μετά την άφιξη του στην Ελλάδα. Τι είπε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τους στόχους του με το «τριφύλλι», το προσωνύμιο «Κομαντάντε» αλλά και τον Μάρκους Μπεργκ.

Τσάβες: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα - Μακάρι να φτάσω ή και να ξεπεράσω τον Μπεργκ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρές Τσάβες στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος άσος.

Για το εάν έχει λάβει πληροφορίες για την ομάδα: «Έχω μάθει κάποια πράγματα, έχω πάρει πληροφορίες. Ξέρω τι έχει κάνει η ομάδα στην προετοιμασία, ότι παίζει αύριο ένα σημαντικό ματς με την Μπιλμπάο και θέλω να περάσω τώρα τα ιατρικά και να τεθώ το συντομότερο στη διάθεση του προπονητή για να βοηθήσω. Να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα διαδικαστικά για να είμαι έτοιμος να παίξω

Για το γεγονός ότι αποκτήθηκε ώστε να καλύψει το κενό του Μπεργκ: «Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο να πλησιάσει στα επίπεδα απόδοσης του Μπεργκ, που πέτυχε τόσα πολλά γκολ. Δεν θέλω να υποσχεθώ πόσα γκολ θα βάλω, αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μακάρι να τον φτάσω και να τον ξεπεράσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μου έστειλαν πολλά μηνύματα αγάπης και θέλω να τους δικαιώσω».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το προσωνύμιο «Κομαντάντε»: «Είναι ένα παρατσούκλι που μου έχουν βγάλει από την Μπόκα Τζούνιορς κι αν ο κόσμος το δέχεται, εμένα μου αρέσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...